Camilla

Mitt liv och lite till

Stekta ägg.

Kategori: Gamla inlägg

Idag har jag mest sovit efter nattjobbet. Packat inför helgen och handlat har jag också hunnit med. Mer än så blev det inte eftersom jag ska gå på en ny natt nu. Jag har bokat flygbiljetter till Stockholm också. Gratis, som jag vann på Vårruset. Jag tackar och niger. Dagens mat blev köttiga korvar från Gudagott med quinoa tricolore och kokta grönsaker. Riktigt mums! Imorgon bär det av mot Stallarholmen. Spännande! Jag har fixat ihop lite nyttiga mackor med tonfiskröra och stekta ägg plus morötter och cashew. Jag har också lovat att inte vara crazy psyko bitch eftersom det är en lång bilresa. Vi får se hur det går.
Fyra hjul som rullar







Härlig fiskgryta.

Kategori: Gamla inlägg

Min mat idag blev en härlig fiskgryta. Koka morotsskivor i tio min. Lägg i gul lök och vitlök + kryddor (salt, peppar, cayenne och paprika) och koka i ytterligare fem minuter. Lägg i tärnad fisk (ex. sej, torsk eller lax) och broccoli. Efter utterligare fem minuter; släng i lite hackad tomat och purjolök. Mums! Det är väldigt gott med saffran i men det hade jag ingen hemma.






Ruta ett.

Kategori: Gamla inlägg

Sedan sist jag skrev har träningen hamnat på efterkälken. Men idag är det dags att gå tillbaka till ruta ett. Kostplanen är tillbaka och det är dags att boka in ett nytt möte med PO. Den här veckan får jag dock börja med promenader. Sommaren 2011 har för mig varit en annorlunda sommar. Jag har varit på stranden totalt fyra dagar. Jag har badat i havet tre gånger. Jag har haft min första betalda semestervecka. Den veckan gjorde jag nästan inget annat än att sova. Jag har också spenderat mer tid än vanligt i Markaryd. Jag har till och med valt att åka dit i stället för att åka till stranden. Lätt värt! Tack vare min härliga släkt har jag lyckats få tag i en lägenhet som jag ska flytta in i den första september. En tvåa i centrala Halmstad. Idag blir det till att städa och tvätta för att sedan ladda inför nattjobb.

Natten är ung och jag ligger vaken