Camilla

Mitt liv och lite till

NYL forever.

Kategori: Gamla inlägg

Oj oj oj. Nu är det nästan rekord så länge sedan det var sedan sist jag skrev här. Jag får skriva det jag kommer ihåg i kronologisk ordning så att det inte uppstår några missförstånd. Inte denna helgen som var men förra firade jag att Matilda fyllt nitton med förfest hemma hos henne. Ölspel och karaoke blev det minsan. Sedan gick jag själv in till staden (från Mickedala och det är lååångt) för att möta Fenja och Madde som hade förfestat själva (ja så mobbade är dem). Ninni kom också in till stan och så bar det av till Heat  som hade premiär för 25:-skvällen. Det var faktiskt riktigt lyckat men lite för mycket folk för min smak. Fredrik hade haft lagfest hela eftermiddagen så han var faktiskt mer dragen än vad jag var. Synd bara att min baksmälla blev värre än hans ändå. Orättvist tycker jag. Jag skulle upp tidigt morgonen efter men jag kommer inte ihåg varför. På måndagen var det i alla fall studentfest. Fenjii, Maddoxx, Gurroxx och Camel var elitspelarna i det nya innelaget New York Ledgends. Temat var Jorden runt och festen hölls på Valentine. Vi var grymt heta och vår underbara Cheerleader Paula var fantastisk. Kvällen var egentligen inte riktigt rolig förän sista halvtimmen. Vi började hemma hos mig och gjorde oss iordning. Det tog fyra timmar. Sista halvtimmen av kvällen återförenades laget som av någon outgrundlig anledning splittrats när vi trädde in på stället. NYL forever yo! Respect! Under den veckan var det ganska så tråkigt. Skulle varit ledig på onsdagen men nej, då skulle vi till högskolan och laborera. Skulle varit ledig på fredagen men nej, då skulle vi till Lund och intervjua forskare. Kul. Inte. På kvällen åkte jag till Fredrik som precis blivit ensam hemma och vi kollade på Så ska det låta med Johanna, Karin och Tobbe. Lördagsmorgonen spenderade jag med Johanna och TVM (!) på vandring någonstans utanför Kvibille. Från 9-14 promenerade vi. Det var faktiskt mysigt i vårsolen. Kvällen spenderades först hos femiljen Anderssons som hade två fördelsedagsmän får man väl säga när de fyller 49 och 24. Vid halv tio kom Johanan och Albert och hämtade upp mig och så bar det av till Getinge där min Fredrik hade fest. En riktigt lyckad kväll absolut. Det var däremot inte så kul att städa dagen efter, men när är det någonsin kul att städa? Har varit tillsammans med Fredrik i två månader i måndags. Så i dag blir det ju då två månader och två dagar. Det som mer händer idag är att jag medverkar i Lovisas och KNs projektarbete; en modevisning för Heroes och Surfshopen. Riktigt kul. Publikstödet var underbart. Dessutom fyller faktiskt Beatrice 19 år idag. Grattis säger jag till dig nörden;) puss tönten. Haha. På fredag ska jag nog försöka fira Bea på något fint sätt och på lördag ska jag till Växjö på vikingafest. Fy fasen va skojsigt. Detta är Camilla som signar ut. Slut.

Kiss every man while you still can, like a Lady

Bilder från studentfesten Jorden runt.


 
Före  Efter


                    NYL            Camel, Pau och Fenjii


          Camel och Linn   Camel, Johan och någon

Så där.

Kategori: Gamla inlägg

Inlägget jag skrev i fredags väckte tydligen starka känslor hos folket. En hetsk debatt startade och jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Det var visserligen sandlådenivå, som någon påstod igår, men ibland kan det faktiskt vara kul. Det som däremot var förbannat dåligt var att eftersom NV3Cs låt inte passade mig och jag uttryckte det på min egen blogg blir jag kallad för hoe och CP. Häg intelligensnivå på de två som skrev det. Igår tog jag det mest lugnt för att vid halv fem åka och kolla på hockey med Fidde, Tobbe och Padde. Det var väl ingen jätterolig match eftersom den slutade 3-6 till Lund (tror jag, jag kan ha fel) men jag hade roligt i alla fall. Kan tänka mig att det inte är så kul att kolla på hockey tillsammans med mig om man verkligen bryr sig om hur det slutar, för jag var inte så där jättekoncentrerad. Idag är det studiedag så jag och Madde ska ta med Emma (Maddes gulligullhund) och promenera i grötvik och sen ska vi träna på gymet på TK. Emma får inte följa med då, sorry honey. Det är väl egentligen det enda jag vet som händer idag. Självklart så vet jag att jag måste äta och dricka någon mer gång under dagen, men när, var och vad vet jag inte.
Come closer cara cara mia

Fenjiis bravader.

Kategori: Gamla inlägg

Alla har rätt till en åsikt. Sen finns det olika sätt att framföra dem på som visar vad man har bakom pannbenet. Nog om det och över till något betydligt trevligare. Fredagen var den bästa kvällen på länge. Tyckte att tjejförfesten på Mårtensson var en aning överskattad men det var kul och Anna förtjänade sin vinst. Inga skandaler under kvällen vilket var skönt. Melodifestival på lördagkvällen med mina fina flickor i myskläder. St Anton berättelser och gamla minnen är underbart. Så mycket har jag inte skrattat på länge. Fenjiis bravader är inte att leka med. And there will be more to come när vi varit i Ayia Napa. För nu är det bestämt, det blir Ayia Napa. Madde, Fanjii, Pau och jag! Sen får vi se hur det blir med Moa, Ninni och Bea men de kommer snart att förstå sitt eget bästa och ta sig i kragen. Ja just det The Ark vann! Så förbannat bra och visst fick de stående ovationer i soffan av oss allihopa. madde var lite ledsen över att Måns bara kom trea men jag tror hon kommer över det. Det var en massa roligt som sas igår och när man tänker efter så involverar de flesta historierna Fenjii; tävandet mot Bea, när hon spydde i sin handväska och sen en del från St Anton. Men det är ju just det som gör Fenjii så underbar. Madde har också en del härliga minnen från bla Madison, men vem har inte det om man tänker efter? Min storhetstid var dock under Puma-tiden.

Ekvation ekvation, det är våran passion

Här följer de senaste bilderna, kommer fler senare men detta får räcka tills vidare.


Min födelsedagsfest med en massa skratt, karoke och dans så klart!


Hotties


Förfest hos Fredrik innan Underbar. (Jag har lockat Annas hår, förbannat snyggt!)

Ursäkta påhoppet.

Kategori: Gamla inlägg

Man blir ju faktiskt lite sur måste jag medge. Efter dagens studenttävling börjar man undra om det är värt att låta tvåorna komma ut i världen. De var inte bra på att agera jury i alla fall. C-klassen först ut med nog världens sämsta hip hop/gangsta-rap (ursäkta påhoppet, jag gillar er men det var faktiskt inte bra), sen var det min klass. Okej vi kan inte sjunga men vår text var förbannat bra och vi bjöd på oss själva. Efter det var det TEFO3B som gjore en mysig liten snappsvisejulsång och sist ut var A-klassen som nedvärderade alla på hela skola och lyfte upp sig själva. Den var faktiskt lite rolig. Juryn bestod av 2or från NVC så vilken låt vann? Jo, NV3Cs så klart. Dålig stil för det var inte rätt. Vår låt eller A-klassens skulle vunnit. Simon filmade och här är resultatet:



 

http://www.youtube.com/v/6mG8V7HSKjw

Här följer texten till vår låt

Melodi: Diggiloo Diggiley
Text: NVNV3B


En dag i livet vi började skolan
Vi lärde oss räkna och trodde vi var coola
Världen var vänd upp-och-ner, vi visste vi dög
Nu fattades bara en bög

Tjejer:
Vi bar inga kjolar, vi har inget puder
Aldrig haft kille, nej vi var inga luder
Vi ville satsa på skolan, för att bli det vi vill bliiii

Refr:
Ekvation, ekvation det är våran passion
Det är sånt vi tycker är kanoooon
Ooh vi vill gärna öööva, till våra maatteproov
Fysik och kemi, det är vår melodi
När vi lägger upp vår strategi
För att få toppbetyget, i trigonooometri

En dag i staden, vi började festa
Vi tröttna på skolan, och skolka för det mesta
Vi ville supa som fan, aldrig va torr
Det enda vi såg nu var porr

Killar:
Jag fick inte upp den, det gick inte så bra
Jag kände mig vilsen, och tänkte på fysiken
Och alla dess lagar och regler
Ooh vilket underbart draaaag

Refr:
Ekvation, ekvation det är våran passion
Det är sånt vi tycker är kanoooon
Ooh vi vill gärna öööva, till våra maatteproov
Fysik och kemi, det är vår melodi
När vi lägger upp vår strategi
För att få toppbetyget, i trigonooometri

Det var tre toppenår, men vi måste medge
Att när vi slutar så slutar vi med glädje
Ja ett strul på ett dansgolv

Oooh Oooh... Oooh Ooooh

NV3 NV3 NVNV3B det är vi som tar studenten nuuu
Ooh vi vill gärna festa vi säger skål och hejdå
Ooh vi vill gärna festa vi säger skål och utgår


 

Jag tycker den var bra i alla fall, och det är det som räknas! NU kommer Johanna snart och hämtar mig och sitt vin. Ikväll blir det först förförfest hos min Fredrik och sen bär det av till förfest på Mårtensson och till sist utgång.

Vi säger skål och hejdå!

ÄNTLIGEN 19.

Kategori: Gamla inlägg

Jaha. Då var man ÄNTLIGEN 19. Det är nästan så att man börjar känna sig gammal. Jag hade i alla fall en väldigt lyckad födelsedag och fredagen då det var dags för födelsedagstjejförfest innan Moon var också väldigt lyckad. tyvärr slutade inte kvällen lika bra som den började. Måste ätit något olämpligt. Det är i alla fall glömt nu. Resten av helgen var i alla fall mysig med gäster på lördagen och mys hos Fredrik på söndagen. Idag har jag varit hemma från skolan för att jag var sjuk (med andra ord: jag hade inte skrivit klart religionsarbetet som skulle varit inne igår) men jag ska till skolan imorgon. Johanna tjatar om att jag ska vara med på innebandyn ikväll men jag är ju så förbannat kass och sen är jag nog nästan dödssjuk också när jag tänker efter. På onsdag blir det i alla fall en road trip till Växjö Universitet. Ska bli kul att träffa de jag känner där och se om där är något som jag kan tänka mig att gå. Nu har jag bara en fysikuppgift, tre svenskanoveller, ett historiaprov och en matteuppgift kvar att göra. känns stabilt.
Dr Jones - Aqua