Camilla

Mitt liv och lite till

Underbar vecka.

Kategori: Gamla inlägg

Då var man tillbaka i bubblan igen. Efter en underbar vecka i Åre känns det både tråkigt och härligt. Åre-veckan hade faktiskt precis lagom av allt som är kul på en skidsemester. Männen som vi bodde med (Markus, Johannes, HM och Claes) var otroligt trevliga och vi umgicks med dem hela tiden (förutom när vi åkte skidor för de var snäppet bättre än oss). Vi åkte skidor i Tegefjäll mesta delen av tiden eftersom där var de bästa backarna för oss, och tre timmar per dag (pauser inkluderat) var prefekt. Det blev aldrig tråkigt och vi fick ändå valuta för pengarna. Afterski på Bygget var amazing och även trubadurafterskin med allas vår Danne var kanon. ja för att dra en snabb recap kan jag väl säga: Geni, tacos, O'learys, bastu och snöbad,chill, lila backar, 4 dec, kvällsåkning, rutchkana i finkläder ner i "ravinen", Bygget = svettingt men fy fan va kul! Men även om allt detta var fabulous så måste jag säga att den största glädjen på resan var min alldeles egna (jo, det är så Patte, sotty) Maja! Vad hade jag gjort utan dig? Och jo vi var "Mitt i naturen". Det enda som tog ner resan lite var att för mig som inte är särskilt (för att inte säga alls) intresserad av sport var det lite downside att det var Handbolls-EM som var tvunget att lyssnas eller tittas på varje kväll. På bussen dit var det också lite enerverande att de fem killar som satt framför oss snackade Lumpenminnen halva natten. Men det fick de också höra sen när jag var full så det jämnade nog ut sig. På hemresan var de i alla fall tysta. Ja, den resan är verkligen minnesvärd. Att komma tillbaka till Växjö igen känns också bra. Efter att ha sovit tre timmar blev det shoppingrunda och fika på stan (csn hade ju kommit) och sen party på kvällen igen. Lika kul som alltid. Så idag har varit en komplett bakisdag. Hermis har varit här hela dagen med Trixie (hennes hund som hon passar åt sina förädrar som är i Florida (?) orättvist!) och vi har väl inte gjort annat än ätit och sett på film. Jo vi var faktiskt ute och gick med Trixie några gånger också. Ikväll har vi varit hos Emelie och ätit mer. Jag bakade kladdkaka och de andra hade bakat päronpaj. Delicious men fy fan va illa vi mådde. Nu tror jag att jag ska betala lite räkningar och sen sova. Det blir en del att göra imorgon.
Nanana hey hey nanana hey hey nanana hey hey nananaaaaaaaaaaaaaaa West Virginia aso...

Ett matlagningsbattle.

Kategori: Gamla inlägg

Ja, nu bär det snart av. Efter de här två veckorna av relativt hög stress känns det rätt skönt att få kunna slappna av lite. Men jag måste faktiskt erkänna att nu när det är en halvtimme kvar till vi åker är jag lite nervös. Jag vet inte varför. Kanske är det för att jag inte stått på ett par skidor på ett år, men det hade jag ju inte förra gången jag åkte skidor heller så varför skulle det vara annorlunda nu? Sen så ska jag och Maja dela stuga med fyra killar, men dte har jag gjort innan så det borde inte göra mig nervös. Kanske är det för att jag ska åka utan mamma och pappa? Nej, det har jag också gjort en massa gånger. Något är det i alla fall. Sen känns det som att det är något problem med packningen. Antingen har jag packat för mycket så kommer Johan bli arg för att det inte får plats eller så kommer jag ha glömt något. Eller kanske både och. Det löser sig nog. Igår var jag och Hermis ute och röjde. Det var riktigt najs. Alltid lika kul med dig gummsi! Jag har funderat över mina grannar. Hoppas inte att de läser detta. Så här ligger det till. Grannen bredvid mig är väldigt trevlig men han snarkar och det hörs när jag ska sova. Lite gulligt faktiskt. Grannen ovanför mig Gör väldigt roliga gympaövningar som man kan kolla på om man står utanför. Grannarna som bor i A (jag bor i B) har kommit och knackat på mitt förnster på natten och nästan skrämt livet ut mig två gånger nu för att de har glömt sin nyckel. Jag träffade en av dem ute igår och tydligen ska vi ha ett matlagningsbattle när jag kommer hem från Åre. Like that's gonna happen. Men droppen var faktiskt igår när jag skulle ta farväl av Hermis efter att ha suttit och snackat en stund i min lägenhet. När hon öppnade dörren från att gå möts vi av en tjej och två killar som håller på och bär en trasig säng genom hallen. Klockan var två på natten. det får en faktiskt att undra. Jag tror i alla fall att killen som bor över mig fick till det inatt i alla fall. Det lät så. Jävla pappväggar. Nu kom jag att tänka på en sak som skrämmer mig lite... Vad skulle dem skriva om mig? Jag vill nog helt inte veta. Nu kommer Maja snart i alla fall så ska vi promenare med vår packning bort till Pressis. So long Växjö för en vecka!
Don't hate the player, don't hate the game

Så naturligt.

Kategori: Gamla inlägg

Måndagkväll och ja, jag är lite full. Det känns nästan lite trisst att erkänna det men jo. Har varit och hälsat på en gammal vän som också har flyttat hit till underbara Campus, Växjö. Och på bara ett glas vin känner jag att det snurrar (det var faktiskt ett stort glas vin). Trevligt var det i alla fall. Det känns väldigt skönt att vara tillbaka här faktsikt. Inte för att jag inte älskar att vara i Halmstad men det känns skönt att få komma tillbaka till det som jag nu kallar vardag och få göra precis som jag vill. Jag har varit duktig idag. Jag har både städat och diskat efter förfesten i lördags. Nej jag orkade inte det igår så det fick bli idag istället. Sen dessutom har jag skrivit klart min debattartikel och min rapport. Och fick in dem i tid. Jag vet att jag är grym. Tyvärr är det nog det sämsta jag skrivit hittills i mitt liv (nästan) men är man ute i sista sekund så får man väl skylla sig själv. I lördags var första kvällen ute med mina lovely Växjö-tjejer för det här året och det var lika underbart som vanligt. På något sätt så känns allt så mycket mindre komplicerat här. Förutom skolarbetet kanske men allt annat flyter på så naturligt. Snart ska jag, Maja och Västkustens Nation till Åre och jag börjar faktiskt längta riktigt mycket. Känner på mig att det kommer bli riktigt kul. Det är bara lite synd att inte alla följer med, men det blir väl nästa år. Nu fick jag ont i nacken så det är väl dags att sluta skriva. Det här är Camilla som signar ut, slut.

My dream is to fly over the rainbow so high

Fashion Show.

Kategori: Gamla inlägg

Årets höjdpunkt utspelades ikväll. Ja, just det, Victoria's Secret Fashion Show. Det var Fab-u-lous! Förra året var jag inte så i extas men detta året: Hallelujah!! Och när Spice Girls uppträdde blev jag helt lycklig inombords. Girl Power!!! Jag vet inte varför men hela showen och alla modellerna är så vackra och så fierce. I love it. Jag vet inte om det var så att jag missade början eller var det Heidi Klums sista visning? Hon var väldigt mycket i fokus i alla fall. Men det är inte så konstigt ändå. Jag måste också säga att Heidis man (nej jag vet inte vad han heter) såg väldigt mycket mer hemma på run wayn än vad Justin gjorde. Hett och glamoröst var det i alla fall. Nu är det dags för något aningen mindre glamoröst: My name is Earl. God Natt!
Stop right now, thank you very much