Camilla

Mitt liv och lite till

Stänga av.

Kategori: Gamla inlägg

Idag har jag spenderat den största delen av dagen inne på Bokia och på favoriten Roberts. På Bokia hittade jag en massa spännade böcker som jag vill läsa men jag kunde inte köpa alla på grund av min (nu) strikta budget. Det har inte gått sådär jättebra med sparandet första delen av den här månaden så jag får börja nu. Jag köpte i alla fall en bok som heter "Jag vill ju bara se bra ut naken" som handlar om träning och hälsa. Kände att jag behöver lite ny inspiration nu. Hittills verkar den ganska kul men kanske lite slarvgit skriven och lite grabbig men jag ska läsa vidare och låta mig inspireras. Jag fick tid till att börja läsa den medan jag väntade på Lovisa på Roberts. Tog en kaffe mellan ett till två och läste. Lite efter två kom Lovisa och jag åt lunch och hon drack te. Sen vid fyra fick vi sällskap av Jacob och då åt Jacob och Lovisa lunch och jag drack kaffe. När mitte kaffe var slut kom Alex och Alex och hälsade på. Jag passade då på att följa med dem en liten sväng på stan och sedan ta bussen hem. Där är jag nu. Jag har också tänkt att jag ska dra ner på mitt TV-tittande och datoranvändande till en timme per dag. Därför måste jag skynda mig nu stt skriva klart så att jag sedan kan stänga av datorn. Om en kvart ska jag ta bussen till TK och träna med Peo igen. det känns bra i armen så jag är taggad. Jag vet om att jag inte kan ta i så mycket med armen nu i början men det ska bli kul att träna igen. Imorgon ska jag springa, jobba och sen på aerobic. Jag känner att det här kommer att bli en bra vecka.
Resuscitate me

Ladda batterierna.

Kategori: Gamla inlägg

Fredag den 4/2 glömde jag att posta detta:
Äntligen är det helg. Det har varit en jobbig vecka men helgen blir lång. Armen mår mycket bättre och imorgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv. Ladda batterierna. När jag vaknade idag efter nattjobbet kom mamma in och gav mig en ny morgonrock. Helt underbart mjuk och den har jag haft på mig sedan dess.
Igår övningskörde jag i rusningstrafik för att öva på trafikkänsla. Det gick ganska bra men jag fick köra fyra gånger på olika håll genom den knepiga rondellen vid slottet. Läskigt värre. Jag behöver också öva lite mer start i backe eftersom jag nästan fick stanna i viadukten under järnvägsspåret. Jag slapp stanna vilket nog var tur. Jag hoppas kunna öva mer på det i helgen.
Ikväll ska jag på middag hos min chef för att tacka av Hanna som slutar i receptionen. Tråkigt att hon slutar men det blir nog en trevlig kväll.

Chikitita

Ny jacka.

Kategori: Gamla inlägg

Idag har jag köpt en ny jacka. Jag är supernöjd. Den ser svart ut men den är mörkblå. Love it!