Camilla

Mitt liv och lite till

Mycket underhållande.

Kategori: Gamla inlägg

Nu har jag varit lite dålig och inte uppdaterat på ett bra tag. Det beror delvis på att jag har passat ett radhus och en katt och delvis på att alla (eller nästan alla) mina lovely ladies har kommit hem och de behöver lite kärlek och omtanke. Helgen innan julhelgen åkte jag och hälsade på Johanna som kommit hem från sin Asienresa. Vi firade med julfest som Iza och Palle anordnade. Det blev en mycket lyckad kväll med många skämt (både bra och dåliga) och kvällen slutade med lite utgång. Alla gäster på festen fick små julklappar vilket var mycket underhållande. Johanna fick en bandana så att hon passar in i Malmö och jag fick rump-implantat så att jag inte ska förlora min booteey nu när jag tappar kilon. Hysteriskt roligt! Dagen efter åkte vi med Johannas familj till Vindåkra och åt underbart god brunch. Så skulle man ha det varje söndag. De hade även en jättefin butik där. Jag ville köpa allt men just helgen innan jul var mitt kort inte jättetjockt så jag har bestämt att jag ska ta mig dit en annan dag när det passar lite bättre. När vi kom hem från brunchen fick jag se nästan alla bilder från Johannas resa. Det var så många så vi hann inte med men det var helt underbara bilder.

På onsdagen där efter tränade jag med Peo och vi gjorde tester för att se hur jag utvecklats under de sju veckor jag tränat med honom. Det var väldigt stor skillnad. Jag hade förbättrat mig avsevärt. Det var en riktigt bra julklapp. En annan bra julklapp var att jag och mamma ska åka till London och se på Chicago. Det ska bli helt underbart. Vi har bokat hotell nu. Cadogan Hotel på Sloane Street. Hur mysigt som helst. Jag fick en tassel (en Maria Montazami-toffs) också. Den ska jag lägga på ett fint ställe.

På juldagen hade jag tjejerna och lite män på party. Alltid lika kul att träffa dem. Efter hot shots och dans blev det Gastons och Lilla Helfvetet. En mycket lyckad kväll för mig. Alla andra stod för skandalerna vilket jag är ganska nöjd med.

På annandagen hade vi släkten på middag med traditionsenlig annandagsrummy. Jag vann förra året men kom endast tvåa detta året. Herman vann vilket var okej. I måndags var jag ledig så jag träffade tjejerna i stan och fikade på Roberts. Efter det blev det lite shopping. Hittade en supersnygg långklänning på Soda som jag tänkte ha på nyår. Nu blir det inte så att vi ska ha långklänning på nyår så vi får se om det blir den eller någon annan. Imorgon är det i alla fall nyårsafton och det ska firas hos Ludwig och Alexandra. Ska bli jättekul! Dock ska jag börja nyårsafton med att jobba tio i sju till två men det får väl bli en power nap på eftermiddagen. 2010 har varit ett spännande och omvälvande år. Jag har faktiskt gjort en väldigt stor förändring hos mig själv och det känns väldigt bra. Hösten har varit en stor uppladdning inför 2011 vilket jag vet kommer att bli ett fantastiskt år. Jag hoppas att alla får en förtrollad kväll. Gott nytt år!

Come on, let your colors burst


Johanna och Iza


Mina rumpimplantat.


Vår släkt i USA ville ha lite bilder från huset så här kommer de. Detta är matsalen.


Den öppna spisen.


Kakelugnen.


Farmor väntar på tomten i vardagsrummet.


Vårt kök.


Jag bjöd på tilltugg som ingen åt av. Elle jo, korven tog slut :)


Gustaf, Paula och Bea


Fenja, Ninni och Tarik


Fenja och Bea


Alexandra värmde sig vid kakelugnen


Fancy bitches.


Dans.


Lovely!


Märkligaste bilden, men så är det.


Gittan, Farmor och Marie


Jag och Herman.


En del av släkten samlad.

The word.

Kategori: Gamla inlägg

Idag har varit en riktigt bra dag. Jag vägde mig imorse och såg att jag nu har nått mitt första mål, att gå ner tio kilo. Det känns helt underbart. Nu är det bara en liten detalj kvar, att hålla det. Just känns det inte som ett så stort problem faktiskt. Idag har jag även tagit ett till steg på mål nummer två; att ta körkort. Jag har bokat min första körlektion. Den är på måndag klockan tre. Spread the word så att de som vill hålla sig inne har en chans att göra det. Resten av dagen har jag spenderat med att jobba, träna och vara på arbetsplatsträff. Jag tycker att det är riktigt trevligt. Imorgon ska jag träffa Peo och då ska vi sätta upp nya mål för min träning. Han ska dessutom få en påse julkolor som tack för allt stöd. Stort tack till alla er andra som stöttat mig den här hösten! Om ni kommer och hälsar på mig kan ni också få lite kolor. Imorgon ska jag jobba natt  så det är bara till att vara uppe länge ikväll och ställa om.

In spite of a warning vioce that comes in the night
Abd repeats, how it yells in my ear

En stund.

Kategori: Gamla inlägg

Jag tror att jag är allergisk mot min tröja som jag hade på mig idag. Den är av alpacka vilket är en sorts get-djur. I alla fall så har jag haft den på mig och mina ögon har kliat hela dagen. Det kan ju också bero på att min klocka ringde klockan 05.00 i morse. Jag vet inte. Efter jobbet gick jag till Lovisa och bara var där en stund innan den stundande aerobicen. Det var otroligt kul idag. Jag fick tag i Johanna. Riktigt kul att prata med henne igen och jag ska åka till henne i Malmö när jag har vaknat efter nattpasset på lördag. Party! Imorgon ska jag också upp klockan 05.00. Kul jul.

I was a spoiled child
and I'm fighting everyday
to change my ego mind


Finaste julpyntet ska ha hedersplatsen.


"Tomte" Av: Camilla, 4 år

Hoppas att.

Kategori: Gamla inlägg

Idag har varit en bra men kort dag. Jag har bara hunnit med att jobba, handla och laga mat. Jag tog med mig hembakad julkola till jobbet som blev stor succé. Jag kände det på mig, ingen kan motstå dem. Förutom jag som måste låta bli. Johanna har äntligen kommit hem från sin Asien-resa idag. Dock har jag inte hört från henne än så jag hoppas att hon ringer snart. Jag vill höra allt. Det har inte hänt så mycket mer idag. Jag ska försöka lägga mig tidigt så att jag är pigg och glad imorgon. Då ska jag och Lovisa promenera och gå på aerobic dance.

In the celtic new year

Jag körde.

Kategori: Gamla inlägg

Usch vad den här veckan har gått fort. Julbordet med jobbet var riktigt trevligt. Till och med bussresan hem ledde till många skratt. I fredags tränade jag själv på gymmet för första gången. Det är ganska tråkigt men efter julbordet var det en nödvändighet. Efter träningen mötte jag mamma i stan och vi shoppade lite. Meningen var att vi skulle köpa julklappar men istället hittade jag en tröja till mig själv. Jag har faktiskt fixat nästan alla mina julklappar redan så det är okej. På kvällen var jag bara hemma och tittade på nobelmiddagen och pratade med Linn i telefon. Jag hinner inte träffa henne innan hon åker till andra sidan jorden för att fira jul och nyår. Igår var jag trött men lycklig. Äntligen fick jag övninsköra lite. Det sittar faktiskt förvånansvärt bra. Jag körde till K-rauta, Ica, gamla Bongo och till slut hem till Lovisa. Jag var hemma emellan också. Kvällen började i alla fall hos Lovisa. Christian var också med. Mycket mysigt. Vi åkte sedan till Jacob på lite förfest. På grund av diverse missförstånd och min totalt ofunktionella telefon var jag och Lovisa inte på samma ställe under kvällen sedan när vi gick ut. Som tur var hade jag Maasing och vi visade minsann alla på Morfars hur man dansar. Vi spelade black jack också vilket jag var skitkass på. Idag har jag inte gjort mycket mer än att ligga i sängen och slöa fram till att jag åkte till jobbet. Självklart övningskörde jag till och från jobbet. Det är riktigt kul!

Jag börjar pensla
Jag flyter med känsla


Min nya tröja!


Finaste Lovisan.


Jacob, kvällens värd.


Dans blev det.


Och lite karate.

Klara av.

Kategori: Gamla inlägg

I måndgas började jag dagen med en promened med Fenja och Åke. Det var ett kärt återseende eftersom jag inte träffat någon av dem sedan i somras. Resten av dagen sov jag mest och laddade inför nattjobb. Det var en lugnt natt så det var skönt. Igår sov jag också ganska mycket men pallrade mig upp till distriksstöterskan för kontroll. Jag har totalt minskat 15 cm i midjan och har bara ett kilo kvar till mitt mål. En bra dag. Efter det åkte jag in till stan och fikade med Lovisa på Espresso House. Det var ny koreografi på aerobic dancen igår vilket gjorde att det var extra mycket folk och vi var lite ouppmärksamma och hamnade längst bak. Inte kul. Vi tog oss igenom det ändå och den blir nog riktigt kul när man kan den bättre. Svettiga blev vi som vanligt så klart. Jag följde med Lovisa hem och vi lagade mat och delade säng. Hur mysigt som helst. Idag har jag varit ledig och började självklart dagen med en härlig frukost hos Lovisa. Efter det blev det träning med Peo. Jag har äntligen börjat med de stora vikterna på skivstången så nu ser det lite mer ut. Det är kul. Jag har desstuom gjort en halv Cindy. Det betyder att jag ska göra så många varv som möjligt på 10 minuter. Ett varv består av fem chins (fast på maskin för jag kan inte ens göra en helt själv), tio armhävningar och femton knäböj. Jag klarade sju och ett halvt varv. Det var definitivt mer än jag trodde att jag skulle klara av. När träningen var slut åkte jag hem och så kom Alex och vi degade framför kakelugnen resten av dagen. Imorgon ska jag jobba och sedan åka på julbord med jobbet till Varberg. Mitt första julbord för i år. Lovely.

Ooo heeeeelga naaaaatt


Vinteräpplen i trädgården.


Vårt hus.


Åke


Träningsmat!


Lovisa


Camilla

Aningen senare.

Kategori: Gamla inlägg

Nu är jag tillbaka i Halmstad igen efter en härlig helg i Växjö. Jag kom hem aningen senare än planerat men då blir det i bland. Jag började dagen igår med att fixa frukost till hela familjen och sedan hoppa på tåget till Växjö. Tilläggas bör att jag vann poängjakten. När det var dags för byte i Värnamo fick jag åka ersättningsbuss. Det gjorde ingenting för jag fick sällskap av Josefin. Sofie bjöd på trerätters som var helt underbart fantastiskt god. Efter middagen begav vi oss till Tobbe som höll i mellanfest för VK som hade haft jobbsittning med nörd-tema. Det var otroligt kul att träffa alla igen och allt kändes precis som vanligt. Som vanligt var det även på Sivans och vi dansade som bara den, precis som vi brukar. Idag har varit en slö dag. Jag skulle egentligen åka hem klockan 11 men det orkade jag inte. Sedan tänkte jag åka hem 15.30 men det glömde jag bort så jag missade det tåget. Istället kom jag hem 21.40. Men det var mysigt ändå för då fick jag umgås lite mer med Maja, Josefin och Jon. I veckan ska jag nästan inte jobba något alls. Det är ganska skönt. Vi får se om jag får gjort något annat vettigt.

Let it snow, let it snow, let it snow


Fina Maja.


Söta Josefin.


Förrätten var parmaskinka med gojs. Mums!


Huvudrätt: Fläskytterfilé, rotfrukter och rödvinssås.


Himmelsk efterrätt. Frukt med vit choklad.


Emma som varit på Nörd-sittning.


Grabbarna sjunger Boyband. Oh Maaaandyyyy!


Lovely ladies.


Söta.


Jag ger Jon en flygtur.


Maja med världens sötaste björnbuse Mikael

Sedan sist.

Kategori: Gamla inlägg

Idag har min julstämning infunnit sig på riktigt. Jag började med en promenad till Alex som är hemma och är sjuk. Hennes mamma kom också på besök och vi diskuterade väldigt trevliga samtalsämnen. Efter det promenerade jag till jobbet. De nya fodrade träningsbyxorna fungerade faktiskt. De höll värmen fastä det var sex minusgrader utomhus. På jobbet var det en lugn dag. Fredagar brukar vara lugna. Jag hade glömt min reflexväst hemma så jag kunde inte promenera hem. Jag orkade inte heller för den delen men det är inte bra att gå utan reflexer när det är mörkt. Väl hemma kom Ann och Janne på middag. När vi ätit klart kom Linn och hämtade mig så åkte vi hem till hennes mamma. Där tittade vi på Idol medan Linn och hennes familj åt sushi. Mycket mysigt. Nu har jag packat min väska inför besöket i Växjö imorgon. Julmusiken skrålar ur högtalarna och snön ligger i trädgården juligt värre. Det är tur att jag är pack-master och kan få ner vad som helst i vilken väska som helst. Jag har nämligen lite svårt att bestämma innan vad jag ska ha på mig sedan. Jag ska vara i Växjö i nästan ett dygn och jag har packat med mig sex fest-outfits och två vardags-outfits. Till det självklart sovkläder, skor, smink, smycken m.m. Det ska bli så mysigt att komma till Växjö igen- Det var alldeles för länge sedan sist. Nu ska jag sova så att jag är redo för morgondagen.

And so I'm offering this simple phrase
To kids from one to ninety two
Although it's been said many times, many ways
Merry christmas to you

 

Från vänster:

Ädelostbollar

Ingredienser:
150 g ädelost
1 dl kesella light
Rör ihop, forma små bollar och rulla i krossade pepparkakor.


Camillas kola

Ingredienser:
5 dl vispgrädde
1 1/2 dl farinsocker
3 dl strösocker
1 1/2 dl kakao
2 dl sirap
1 msk vaniljsocker
Utförande:
Allt blandas i en tjockbottnad kastrull. Låt småkoka. Rör då och då. Tid 1-1 1/2 timme. Gör kulprovet ( Häll lite kola i ett glas med kallt vatten, om du kan rulla en kula av smeten , är den färdig) Häll ut smeten på bakplåtspapper i en långpanna och låt den svalna. Klipp bakplåtspapper i 8*8 cm stora bitar. Dela kolan i bitar om 2*3 cm och slå in i bakplåtspappret.


Krispisar

1,5 dl russin
1,5 dl kokos
2,5 dl rice crispies
1 dl hackade hasselnötter
250 g ljus blockchoklad
Blanda allt det torra. Smält blockchokladen. Rör ihop och klicka ut på bakplåtspapper. Ställ svalt.

 

En dröm.

Kategori: Gamla inlägg

Det här skulle postats igår men mitt internet ville inte:

Natten från fredag till lördag sov jag 12 timmar. Jag somnade halv nio och vaknade vid samma tid morgonen därpå. När jag väl hade kommit upp var det dags att göra sig iordning för bröllopsfirande i Kungsbacka. Det var ett helt underbart vackert och alldeles lagom bröllop. Frida var som en dröm. Sötare brud har jag nog aldrig tidigare skådat. Fredrik var självklart också stilig som vanligt men Frida och deras bedårande dotter Vera stal showen. Under middagen hölls det många och härliga tal som gjorde att jag fick en lite annan bild av dem båda än jag haft tidigare. Att Frida var så förtjust i Magnus Carlsson och att Fredrik vågade handla på andras bekostnad var helt nya grejer för mig. Resten av kvällen spenderade jag med Olivia på dansgolvet. Vi rockade loss ordentligt. Tilläggas bör kanske att Olivia är tolv och asball. På söndagen gjorde jag ingenting. I måndags var jag ledig och då passade jag på att städa mitt rum och på kvällen åkte jag först in till stan och köpte fodrade joggingbyxor (som jag inte har använt eftersom det är förbannat kallt) och sedan hjälpte jag Lovisa lite med at komma iordning i hennes nya lägenhet. Igår tränade jag med Peo och jag fick prova på en ny grej. TRX heter det. Det är ett band som man fäster i taket så har man två handtag och arbetar med sin egen vikt. Sjukt jobbigt och effektivt. Jag har träningsverk idag. Efter träningen fikade jag med Alex och Alex 2 och begav mig sedan till jobbet. Mer än så blev det inte den dagen. Idag har jag bara jobbat. När jag kom hem var det iskallt så jag eldade i kakelugnen. Hur mysigt som helst. Jag och mamma åkte och handlade och nyss lagade jag min egenkomponerade aubergine- och zucchini- lasagne. Den blev ljuvlig som vanligt. Efter det har det spökat här. Ljuset i halva huset sänktes till halva styrkan och blinkade lite då och då. Som tur är har Wibban en Carl som är elektriker och som kund guida oss till att det var huvudströmbrytaren som det var fel på. Vi tackar så hjärtligt. Imorgon ska jag jobba och träna. That's it.
Idag, som är idag har jag faktiskt bara jobbat och tränat. Jag slutade halv fem och tog mig då till TK mitt pass började inte förän klockan sex och jag blev ganska snabbt uttråkad så Peo föreslog att jag skulle träna lite axlar i gymmet. Eftersom min plan var att jag skulle spinna 35 minuter och sedan gå på core i 55 minuter lät det som en okej idé och jag fick tiden att gå. När spinningpasset var klart och jag kom in i core-salen var där fullt med folk och tränaren ropade ut att idag skulle vi minsann inte bara köra core utan även styrka. Vi började med axlar. Tvi vale vad jobbigt det var. Dock märkte jag att jag faktiskt har blivit starkare i magen vilket var en trevlig överraskning. Imorgon blir det jobb och sedan på kvällen ska jag träffa LinsLinn och kanske Fenja. Lycka.
Det var en gång en liten fågel




Fåniga familjen på väg på fest. Temat på bröllopet var Lila och Silver.


Vi fick en påse ris när vi kom in i kyrkan,


Stilige brudgummen som eskorterades av sin mor.


Nygifta paret med en bedårande brudnäbb.


Fotografering utanför kyrkan. Vackert men kallt!


Olivia, min danspartner för kvällen.


Amanda, sötaste nästan 16-åring.


Bruden med stolta föräldrar.