Camilla

Mitt liv och lite till

Kalles randiga.

Kategori: Gamla inlägg

Jag kan inte sova. Detta är mycket märkligt eftersom jag nästan alltid annars är trött. Idag har jag jobbat nästan 8 h, varit på möte, lagat riktig mat och pluggat och jag har varit pigg hela dagen. Och även nu då tydligen. Det tråkiga med att bo själv är att jag är ensam med mina tankar och funderingar och jag tror inte att det är nyttigt. Inte för mig i alla fall. Det leder till saknad. Det behöver inte vara komplicerade tankar. Det kan vara: Tror du att Kalles randiga med banan finns kvar i någon butik i Sverige? (Om det gör det ska David käka en tub!). Men det kan också vara: Vad ska jag göra nu? Kommer allt att bli bra igen? Oavsett frågans betydelse känner jag att jag måste ventilera dem och det går inte via telefon eller internet. Det kommer när man inte har fler artighetfraser kvar att klara av och det blir tyst och precis innan tystnaden blir pinsam bryter man av med en fråga som kommer att spegla resten av konversationen. Tills att det blir tyst igen. Så jag i alla fall jag. Jag hittade Winnerbäck idag. Han får mig att blicka tillbaka till mitt år som 17. Det var nog det bästa. Även sommaren som 21 får sig en tillbakablick av Lasseman och egentligen har jag nog aldrig mått så bra som då. Livet tar underliga svängar ibland och låter oss se saker i andra ljus, skrapa på ytan. Imorgon är det dags för seminarium och jag känner mig inte alls beredd eller pepp men det är nog dags att försöka sova så kanske dte blir lite bättre.

Jag trivdes bättre i dina ögon

Rasande fart.

Kategori: Gamla inlägg

Idag har jag varit i bibblan ned Paulita heeela dagen. Wow, företagsekonomi är kul! Inte riktigt men ändå lite. Känner bara att jag sinkar min kära gruppkamrat eftersom jag gör nästan allt annat än att pluggar. Jag hoppas för guds skull att det går bra på seminariet på torsdag. Men innan dess är det föreläsning, VK-försäljning, växeljobb, VK-möte, växeljobb och ordförandetorg. Det är tur att jag har något att skylla på när min lägenhet ser ut som ett helvete. I helgen blir det i alla fall tackmiddag med NK för att vi anordnade en kanonfin Allkårsfestival (klapp på axeln) och på lördag drar det igång med Bacchanalen. Denna vecka lär alltså gå i en rasande fart. Härligt! Enligt Nivea är skönhet att älska livet. Om så är fallt måste jag vara sjukt snygg just idag. Jag såg nyss premiären av svenska Hollywoodfruar och jag har nog bara en sak att säga; oj! Nej men det är ju kul att de har lyckats uppnå vad de vill med livet. Jag ska faktiskt ut och cykla imorgon bitti, ska bli trevligt (hoppas att det regnar!).

We gotta make a decision
Leave tonight or live and die this way

Snygg häck.

Kategori: Gamla inlägg

Jag blir alltid sentimental på söndagar. Jag satt och lipade av lycka till idolrepriserna på TV idag (jag tycker inte ens att Idol är speciellt underhållande). Sedan tände jag en massa ljus och satte på mysmusik och tänkte på hur många det är jag saknar just nu. Som tur var fick jag prata lite med majaoverthere en lite stund på facebookchatten. Det var en väldigt lyckad kväll igår hos Sarskij som fyllde 25 (eller egentligen imorgon men firandet hölls igår). Vår present till födelsedagen blev en hit på förfesten. Det var en bok som har en massa uppdrag som man kan göra om man är singel. Jag gjorde faktiskt en del. Bland annat att säga till en kille att han har snygg häck (reaktionen blev att han tittade väldigt frågande på mig och undrade säkert hur mycket jag hade druckit, och det kunde han ju undra) sen så bad jag alla mina killkompisar att fixa dejter till mig. Jag vet inte hur många som tog det seriöst men det är ju bra om folk får veta att man är ledig (som att någon hade missat det?). Men det är ju lite som om man inte har något jobb, det är ju jäkligt jobbigt men det är bättre att säga till alla man träffar att man letar för tillfället för det finns kanske någon som känner någon som har ett ledigt jobb som kan vara passande. Nu ska jag göra som Majsan och sätta mig själv på mute och drömma underbara drömmar.
Do you do you do you do you wanna dance?